'Kiler GYO 2.7 milyar liralık yatırıma imza atacak'!
Kiler GYO Başkanı Nahit Kiler, Referans markasıyla ürettikleri projelere Beylikdüzü ve Kartal'daki iki yeni projeyi de ekleyerek 2.7 milyar TL'lik yatırıma imza atacaklarını söyledi.

Kiler Holding iştiraki Kiler GYO, Referans markasıyla yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi büyük ölçekli devlet yatırımlarının yakın çevresinde nitelikli gayrimenkul projeleri geliştirmeyi planladıklarını belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, ayrıca İstanbul dışı yatırım fırsatları ile de ilgilendiklerini vurguladı. Kiler, 2018 yılında arz ve talep yönlü esneklikler görülse bile inşaat ve konut sektörünün Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden birisi olmaya devam edeceğini vurgulayarak, şöyle devam etti:  "Ülkemizin demografik yapısına baktığımız zaman genç, dinamik bir nüfusa sahip olmamız ve ekonomik ' gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda inşaat sektörü uzun yıllar potansiyeli ni koruyacaktır. 2018'de arz ve talep yönlü esneklikler yine görülebilir Fakat sektör devletimiz tarafından desteklenerek, banka faiz oranlarının düşürülmesi ile birlikte inşaat sektörü büyümeye devam edecektir."

Sektörün 'Referans'ı
Kiler GYO'nun 31 Aralık 2017 itibariyle 313 milyon TL kâr elde ettiğini belirten Kiler, "Bu sonuç sektördeki güçlü ve güvenilir konumunu göstermektedir" dedi. 2018'de de aynı hızla büyümeye ve yatırımlara devam edeceklerini ifade eden Kiler, şunları söyledi: "Bugüne kadar Referans markasıyla geliştirdiğimiz Güneşli, Kartal Towers, Kartal Kordonboyu, Bahçeşehir ve Başakşehir Vadi projeleri yanında 2018'de başlayacak olan 2 projemizle birlikte toplam 2.7 milyar liralık yatırım değerine ulaşacağız."

Büyük projelere odaklandı
Kiler, Kanal istanbul, 3. Havalimanı ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi büyük ölçekli devlet yatırımları ile de yakından ilgilendiklerini vurgulayarak, "Özellikle Kanal istanbul sektörde canlılığı daha da artıracak. Kanal güzergâhında bulunan arsalarda çok ciddi artış gözlemleniyor. Yeni bir boğazın oluşması bölgeye inşaat firmalarının ve alıcıların çok ciddi talep göstermesini sağlayacaktır. Kanalın geçeceği ilçeler yeniden yapılanacak ve kanal bu bölgelere çok ciddi değer katacaktır. Çıkabilecek fırsatları yakından takip ediyoruz. Merkezi lokasyonlarda yer alan Emlak Konut GYO, TOKİ ve Kiptaş gibi kurumlar tarafından ihale yoluyla arz edilebilecek arsaları da takip ediyoruz" diye konuştu.

Yatırım fırsatları
Kiler, istanbul'un yanısıra Anadolu'nun çeşitli illerindeki merkezi lokasyonlarında bölgenin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını da ifade etti.

'Ödeme koşulları çok cazip'
Konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağladıklarını da belirten Nahit Kiler, "Referans Kartal Tovrers, Kartal Kordonboyu ve Bahçeşehir projelerimizde seçili dairelerde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim veya 84 ay vade farksız daire satın alma imkanı sunuyoruz. Referans Güneşli projemizde peşin alımlarda yüzde 20 indirim veya 84 ay vade farksız ödeme avantajı sağlıyoruz. Referans Başakşehir Vadi projemiz de sadece yüzde 5 peşinatla 40 aya kadar vade farksız ödeme ile konut sahibi olmak mümkün" dedi.

Milliyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181