Mesa, 2018'de yüzde 8 büyümeyi hedefliyor!
15 Temmuz hain darbe girişimi ve terör olaylarına rağmen dimdik duruşuyla büyümesini sürdüren gayrimenkul sektörü, 2023 hedefleri için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 2017'nin kendileri için hareketli bir yıl olduğunu belirten Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "2018 bizim 50'ye bir kala olan yılımız olacak. Gayrimenkul açısından da hali hazırda 350 bine yakın kişiye yarım asra yakın süredir yüksek standartlarda bir yaşam sunan 98 bin konut ürettik. Konutlarımız hem sundukları kalite, yüksek yaşam standartları, hem de değer açısından güncelliklerini koruyor. Dolayısıyla Mesa'nın yarattığı müşteri memnuniyeti oran olarak sektörün zirvesini oluşturuyor. Bu da bize çok önemli avantajlar sağlıyor" diye konuştu.

GÜÇLÜ YATIRIMLAR YAPACAK
Çoğu yeni projede mevcut müşterilere satışlarda yüzde 30'lara ulaştıklarının altını çizen Boysanoğlu, "Bize duyduğu güvenle, telefonla alım yapan, hatta kimi zaman konut seçimini dahi bize bırakan müşterilerimizin olmasından çok mutluyuz. 2018'de de biz en iyi bildiğimiz şeyi yani işimizi yapmaya devam edeceğiz. 49 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de, ülkemize olan inancımız ve sorumluluk duygumuzla her geçen yıl daha da büyüyen, çoğalan bir ölçekte ve güçlü yatırımlarla proje geliştirmeye, konut üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

2018'DE YÜZDE 8 BÜYÜYECEK 
2018'de sektörde yapacak çok işlerinin olduğuna vurgu yapan Boysanoğlu, "2018 yılı, Mesa olarak 8 civarında büyüme hedefi ile mevcut büyümemizi korumayı hedeflediğimiz bir yıl olacak. Ankara Gaziosmanpaşa'daki projemiz Mesa Koza 66'da teslimatlar yapıldı, yaşam başladı. Burada kalan az sayıda dairenin satışını da 2018'in ilk yarısında bitirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. Yaşamkent'te Tepe İnşaat ile ortak proje olan Park Mozaik'te ilk etabın tamamlandığını belirten Boysanoğlu, projenin ikinci etabının yapımı ve satışlarının 2018'de devam edeceğini söyledi. Boysanoğşu, "İstanbul'da ise Kozyatağı'ndaki projemiz Mesa Koz için 2018 hem yapım hem de satış açısından hız kazanacağımız bir yıl olacak" dedi. Anadolu'ya dev yatırım 2018'de birçok yeni projeyi hayata geçireceklerinin de altını çizen Boysanoğlu, şöyle konuştu: "İstanbul Maltepe'de 2018'de iki projemizin lansmanını yapacağız. Biri Başıbüyük'te Panoramik deniz, Adalar manzarası, Aydos ormanlarına komşu Mesa Gökada projemiz. Diğeri ise yine panoramik bir deniz ve kent manzarasına hakim, Maltepe'nin en merkezi konumunda Bağdat Caddesi üzerindeki MESA Cadde projelerimiz. Bu iki projemiz de Mesa Koz gibi bölgelerinde 2018'e damgalarını vuracak nitelikler taşıyor. Yine İstanbul Anadolu Yakası'nda Beykoz Çubuklu'da çok prestijli iki projeye imza atacağız. Biri İstanbul Boğazı'nı eşsiz bir açıdan panoramik bir şekilde pencerelerine taşıyan MESA Çubuklu 28 projemiz. Diğeri ise eşsiz bir orman, yeşilin tüm tonlarıyla çevrelenmiş, kuş sesleri ile uyanabileceğiniz bir proje, MESA Orman Çubuklu. Bu her iki projemizin de lansmanlarını, alanlarındaki en iddialı projeler olarak 2018'de yapacağız."

BODRUM'A BÜYÜK PROJE
Gelecek sene Bodrum'da önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Boysanoğlu, "Bodrum'da bizim olduğu kadar sektörün de gündemine yerleşecek çok özel bir projeye imza atacağız. Son hazırlıklarını yapmakta olduğumuz ve Bodrum'da hayata geçireceğimiz yatırım, gerçekten de çok özel ve seçkin bir proje olacak. Bu aynı zamanda döneminin en iyi projesi olma iddiası taşıyor. Ayrıca Eczacıbaşı-Kartal projesinde karşılıklı sözleşmenin son aşamasındayız. O da çok değerli projelerimizden biri olacak" ifadelerini kullandı.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181