Mina Towers ve Mina Home Office yeni satış müdürü Sümeyye Aydın!
Gayrimenkul sektöründe önemli birçok projede görev alan Sümeyye Aydın, Eylül ayında lansmanı planlanan Mina Towers ve sonrasında yine aynı bölgede inşa edilecek Mina Home & Office projelerinin satış ve pazarlamasından da sorumlu olacak.

Şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktası olan köprülere, her iki havaalanına da kolayca ulaşılabilecek bir konumda yer alan Mina Towers ve Mina Home & Office; lokasyonu, tasarımı, ürün seçimleri ile farklılığını hissettirecek.

Sümeyye Aydın Kimdir?
Başaran Yatırım Holding gayrimenkul projelerinin başına geçen Sümeyye Aydın, gayrimenkul ve inşaat sektöründeki ilk iş hayatına Mimar Eren Talu ile başladı. Ardından sektörün önemli oyuncularından olan Torunlar GYO, Çalık Holding ve Grey Yapı Ortak Girişimi’nde kariyerine yönetici olarak devam etti.

Sektörde 11. yılını tamamlayan Sümeyye Aydın, Gayrimenkul Satış ve Pazarlama alanında elde ettiği birikimi ve tecrübeyi Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe deki yeni projelerinde hayata geçirecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181