Real Group Zeytinburnu, Çengelköy, Maslak ve Florya'da proje üretecek!
Real Group, İstanbul'da geliştireceği 3 milyar TL'lik 5 projenin ilk halkasını 550 milyon TL'ye Yedikule'de hayata geçiriyor. Şirketin diğer projeleri Zeytinburnu, Çengelköy, Maslak ve Florya'da yer alacak.

Real Group, İstanbul Yedikule'de 550 milyon TL yatırım değerine sahip Real Konaklar Yedikule projesi için kolları sıvadı. Grup olarak son 2 yıldır üzerinde çalıştıkları Real Konaklar Yedikule Projesi için ön talepleri almaya başladıklarını ifade eden Real Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, projedeki 120 dairenin 18 ay içinde sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Real Group olarak bölgede yeni projeler için de hazırlık yaptığını anlatan Ahmet Dokumacı, "Abdi İpekçi'nin yanında çevrelediğimiz yaklaşık 30 bin metrekarelik bir yerimiz var. Yıl sonunda 800 milyon TL'lik bir proje gerçekleştireceğiz. Çengelköy'de 300 milyon TL'lik bir projemiz var. O da 2019'un ilk çeyreğinde inşallah başlatacağımız projelerden bir tanesi olacak. Bunun dışında Maslak'ta bir proje için de çalışmaları yapıyoruz. O da yaklaşık 400 milyon lira civarında bir proje olacak" dedi. Şirketin diğer bir yatırımının önümüzdeki yıllarda Yeşilköy Florya içinde olacağını belirten Dokumacı, projenin değerinin 1 milyar TL'yi geçeceğini dile getirdi.

METREKARE FİYATLARI 13 BİN TL'DEN BAŞLIYOR
Real Konaklar Yedikule'de daire fiyatları metrekare olarak 13 bin ile 17 bin lira aralığında değişiyor. Ahmet Dokumacı, projeyi kat karşılığı hasılat paylaşımıyla gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Burası Bakanlar Kurulu kararıyla Kültür Vadisi Yenileme Alanı olarak ilan edilmiştir. Tarihe, çevreye saygılı, yatay mimariyi benimseyen bir proje yapıyoruz" dedi. Real Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nuri Dokumacı ise istanbul projenin 57 bin 982 metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip,18 bin 513 metrekare arsa üzerinde gerçekleşeceği bilgisini verdi. 3+1 daire, 4+1 daire, 4+2 tripleks, 5+2 tripleks ve 5+2 dubleks olmak üzere 5 çeşit konut tipi bulunan projede metrekare brüt aralığı 186 ile 367 metrekare arasında değişiyor.

'İNŞAAT SEKTÖRÜNDE KRİZ YOK' 
İnşaat sektöründe kriz görmüyorum' diyen Ahmet ımacı, "Evet Türkiye'de inşaatta finans darlığı var ama kali ilamında öne çıkan firmaların önü çok açık" diye konuştu.

Erdem Aktürk / Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181