Sakarya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

1 adet taşınmazın satılacağı Sakarya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 5 Mart 2024 Salı Günü Saat 15.00’de Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İhaleye ait İdari Şartname ve ekleri Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkalığı, Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 2.000,00 TL (İkibinTürklirası) karşılığı temin edilebilir.

Sakarya İli Adapazarı İlçesi Güllük Mahallesi 27.L.1 pafta 633 ada 159 parsel nolu taşınmaz üzerinde yapılmakta olan Ticaret Merkezinde bulunan mülkiyeti Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait kat irtifakı tesis edilmiş satışa konu taşınmazın; konum, kat, bağımsız bölüm numarası, brüt alanı, net alanı, otoparkı olup olmadığı, muhammen bedeli, geçici teminat bedeli ve ihale saati bilgileri aşağıdaki tabloda belirtilmiş olup, ihalenin sonucunda belirlenen ihale bedeli peşin veya kanuni faiz uygulanarak taksitle tahsil edilecektir. 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Sakarya büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181