Bayraklı Belediyesi emlak vergisi ödeme 2022!

İzmir Bayraklı'da emlak vergisini ödemek isteyen vatandaşlar tarafından merak edilen Bayraklı Belediyesi emlak vergisi ödeme 2022 detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak vergisi ödemesini konut ve işyeri sahiplerinin yanı sıra arazi ve arsa sahiplerinin de yapması zorunludur. Bayraklı Belediyesi emlak vergisi ödeme 2022 detayları belli oldu.

İşte merak edilen İzmir Bayraklı Belediyesi emlak vergisi online ödeme 2022 için tıklayınız.

Emlak vergisi Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince düzenleniyor. 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemeleri 1. taksitleri 1 Mart 2022 - 31 Mayıs 2022 tarihleri içerisinde yapılacak. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ise 1 Kasım 2022 - 30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılacak. 

Her yıl 2 taksit şeklinde taşınmaz sahipleri tarafından ödemenin zorunlu olduğu emlak vergisi ile ilgili detayları takip etmek için tıklayınız.

Bayraklı Belediyesi emlak vergisi ödeme 2022 detaylarını sizler için derledik. Bayraklı emlak vergisi ödeme 2022 ile ilgili tüm gelişemeler ve haberler için sayfamızı takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181