Emlak vergisi 1. taksit ne zaman 2021!

Her yıl 2 taksit şeklinde ödenmesi gereken emlak vergisi 1. taksit ne zaman 2021 sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Emlak vergisi 1. taksit ne zaman 2021 sorusunun cevabı şu şekilde;

2021 yılı kapsamında emlak vergisi ödeme tarihleri ilk taksitler için 1 Mart 2021 tarihinde başlayacak. Emlak vergisi 1. taksit 2021 son ödeme tarihi 31 Mayıs olarak belirlendi. 2. taksit ödemeleri ise 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Emlak vergisi ödemeleri belediyeler tarafından tahsil ediliyor. Fakat emlak vergisi ödemeleri gayrimenkulün bulunduğu belediyeye gitmeden de yapılabiliyor. Eğer ilgili belediyenin E-belediye sistemine kaydı varsa buradan da ödenebildiği gibi PTT'den havale ile ya da belediyenin emlak vergisi mükellef numarasını kullanarak da ödenebiliyor. Ayrıca ödeme işlemleri türkiye.gov.tr adresinin Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi kapsamında yapılabiliyor.

Emlak vergisi ödemeleri nereye yapılır sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Emlak vergisi 1. taksit ne zaman 2021 sorusunun cevabını sizler için derledik. Emlak vergisi 1 taksit son ödeme tarihi 2021 ve 2021 emlak vergisi 1. taksit ne zaman ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181