Emlak vergisi son ödeme tarihi 31 Mayıs 2018!
Emlak vergisi son ödeme tarihi 1. taksit için 31 Mayıs 2018 olarak açıklandı. Taşınmaz sahibi tarafından her yıl düzenli olarak ödenen emlak vergisi borç sorgulama ve ödeme işlemleri Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi kapsamında online olarak kolayca yapılabiliyor. Ödemeyi yapabilmek için T.C kimlik no bilgileri yeterli oluyor.

Emlak vergisi son ödeme tarihi!
Türkiye sınırları içinde bulunan tüm gayrimenkuller için 1319 sayılı Kanun gereğince her yıl 2 taksit şeklinde ödenen emlak vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 31 Mayıs 2018 olarak açıklandı. 1 Mart 2018 tarihinde başlayacak olan emlak vergisi 1. taksit ödemeleri arsa, arazi, mesken ve işyerleri için farklı oranlarda, vergi yılı içerisinde asgari rayiç değerler üzerinden hesaplanıyor.

İşsizlerin, engellilerin, gazilerin, emeklilerin ve 200 metrekareyi geçmeyen tek bir taşınmaza sahip olan kişilerin muaf tutulduğu emlak vergisi ödemeleri taşınmazın bağlı olduğu belediyeye yapılabildiği gibi belediyenin e-belediye sisteminden online olarak da yapılabiliyor.

Emlak vergisi son ödeme tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181