Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi!

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi borç yapılandırma işlemlerinde kullanılan bir başvuru yöntemidir.

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi hazırlanırken bilinmesi gerekenler başında; birden fazla vergi dairesine olan borçlar için her bir vergi dairesine ayrı ayrı iki örnek dilekçe verilecek olmasıdır.

Yapılandırılan alacak tutarının tamamının ilk taksit ödeme süresi içinde ödenmek istenmesi halinde bu seçenek tercih edilecek ve el yazısı ile “peşin” ibaresi yazılacaktır. Tüzel kişilik adına yapılacak başvurular kanuni temsilciler tarafından yapılacaktır.

Emlak vergisi yapılandırma dilekçesi veren kişinin, mirasçı, kefil, şirket ortağı, kanuni temsilci ve yeminli mali müşavir gibi sorumluluk nedeniyle amme borçlusu sayılan kişilerin başvurusu halinde, anılan kişilerin de kimlik bilgilerine asıl borçlu ile birlikte bu bölümde yer verilecektir.

Maliye Bakanlığına bağlı vergi dairelerine olan borçları için Kanun hükümlerinden yararlanmak isteyen borçlular, bağlı bulundukları vergi dairesine doğrudan başvurabilecekleri gibi posta yoluyla veya Başkanlığımız internet adresi (www.gib.gov.tr) ya da e-devlet (www.turkiye.gov.tr) üzerinden başvuruda bulunabileceklerdir.

Emlak Vergisi Yapılandırma Dilekçe Örneği için tıklayınız!

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 6 yıl önce

Haberin başlığı ile alakası olmayan bir içerik. Yalan haber. Dilekçe örneği falan yok.

Avatar
S Kurt 6 yıl önce

Yalan haber. Dilekçe örneği falan yok, haberciliğin içine tükürülmüş...

Avatar
U. Aydın 6 yıl önce

Yorumları beğenmeyenler neyi beğenmiyor anlamıyorum spam sayfa resmen bizi kandırıyor. Arama sonucunun karşılığı benim diyor ama dilekçe içeriği felan yok gerçekten de... Arama motorlarında altta kalması gereken bir sayfa!

banner182

banner181