Konut vergisi sorgulama e devlet!
Konut vergisi sorgulama e devlet sayfası ile kolayca yapılabilmekte. Mülk sahipleri tarafından her yıl 2 taksit şeklinde ödenen konut vergisi her yıl iki taksit şeklinde geçekleştiriliyor. İlk taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında yapılırken, ikinci taksit ödemeleri ise Eylül, Ekim ve Kasım ayı dönemlerinde yapılıyor.

Konut vergisi sorgulama e devlet!
Konut vergisi borcu ödemelerinden önce e devlet üzerinden güncel borç tutarını öğrenebilirisiniz. Konut vergisi sorgulama ve ödeme işlemleri için E- Devlet sayfasına veya Gelir İdaresi Başkanlığı'nın (GİB) sunduğu İnternet Vergi Dairesi hizmeti sayfasına e devlet şifresi, T.C. Kimlik kartı, mobil imza, elektronik imza yada banka bilgileri ile giriş yapılabiliyor.

Konut vergisi sorgulama e devlet için tıklayınız

Konut vergisi sorgulama ve ödeme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Tuğba GÜLTEN / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181