İzmir Emlak Zirvesi 27 Eylül'de!
EmlakSayfasi.com.tr tarafından düzenlenecek olan İzmir Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, inşaat sektörünün en önemli konularını ve isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor. 2016 yılından itibaren düzenlenmeye başlanan Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi sırasıyla Bursa, Balıkesir ve Kocaeli'de düzenlenmişti.

Ülke ekonomisinin lokomotif sektörü olarak kabul edilen inşaat sektöründeki gelişmelerin ve beklentilerin ele alındığı zirve etkinlerinde sektörün önde gelen isimleri konuşmacı olarak yer alıyor. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan ve Ege bölgesi için büyük önem taşıyan İzmir Emlak Fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek zirvenin ana teması ise "Gayrimenkulde Güç Birliği" olarak belirlendi.

27 Eylül 2018 tarihinde Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de gerçekleşecek olan İzmir Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi, yalnızca İzmir ve çevresinde değil, Türkiye’nin dört bir yanından da dev projelere yatırım yapabilecek bir kitlenin olması, İzmir’de emlak ve gayrimenkul piyasasının önem kazanmasında önemli rol oynayacaktır.
 
Emlak ve Gayrimenkul Sektörünün kalbi İzmir’de atacak

İzmir’in Emlak ve Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarının, sektörün ileri gelen temsilcilerinin, yatırımların, ulusal ve uluslararası yatırımcıların bir araya geleceği, yeniliklerin ve gelişmelerin de sergileneceği İZMİR PROPERTY EXPO/İZMİR EMLAK, GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARI, 27-30 Eylül 2018 tarihinde, Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de gerçekleşecektir.

İzmir'in her geçen gün artan proje sayısı ve artış gösteren satış değerleriyle yatırımcının ilgisini çeken önemli bir kent niteliğinde olması, gerçekleştireceğimiz bu fuarı önemli kilit noktası haline getiriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181