TOKİ 50 bin konut Erzincan kurası ne zaman?
Erzincan'lı vatandaşlar tarafından merak edilen Toki 50 bin konut Erzincan kurası ne zaman sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Toki 50 bin konut Erzincan kurası ne zaman sorusunun yanıtı henüz açıklanmadı. Tercan Toki kura 2019 Erzincan detayları netleştiğinde sayfamızda yer alacaktır. 

Toki 50 bin konut Erzincan kapsamında yer alan Erzincan Tercan Toki evleri 2019 başvuruları 11 Mart 2019 itibariyle başlamıştı. Erzincan Tercan 2. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan Erzincan Tercan Toki başvuru işlemleri 19 Nisan 2019 tarihine kadar T.C. Ziraat Bankası A.Ş. / Tercan Şubesi tarafından kabul edildi.

Toki Erzincan 2019 projesinde yer alan toki erzincan tercan 2019 daire detayları şu şekilde;
Alt Gelir Konut Grubu (2+1) nitelikli 157 adet, brüt 75,00 metrekare
Orta Gelir Konut Grubu (3+1) nitelikli 16 adet, brüt 110,00 metrekare

Toki 50 bin konut Erzincan kurası ne zaman sorusunun yanıtını sizler için derledik. Erzincan tercan toki kurası ne zaman sorusu ve Erzincan Toki projeleri ile ilgili detayları sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Erzincan tercan Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.
Erzincan Tercan Toki evleri 2019 fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181