Erzurum TOKİ sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak?
2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Erzurum Toki sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Erzurum Toki sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detayları şu şekilde;
12 bin 643 başvurunun yapıldığı Erzurum toki kura sonuçları 2019 listesini belirleyecek olan kura töreni 30 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek. Yapılacak kura töreni neticesinde 1000 adet konutun hak sahipleri belli olacak.

Erzurum TOKİ kura sonuçları için tıklayınız.

Erzurum Merkez Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilecek olan toki erzurum başvuru 2019 süresi son buldu. Başvuruları 6 Mart'ta başlayan ve 19 Nisan 2019 tarihinde son bulan sosyal konut projesi kapsamında konutlar en çok zemin üstü 4 kat olarak inşa edilecek.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik inşa edilecek olan erzurum toki başvuru 2019 kapsamında daire fiyatları şu şekilde olacak.
2+1 nitelikli 500 adet, brüt 85 metrekare,
3+1 nitelikli 500 adet, brüt 110 metrekare

Erzurum Toki sonuçları 2019 ne zaman açıklanacak sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki erzurum kura sonuçları 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nefret 5 yıl önce

ALLAH belanızı versin sizin sayfa yönetimi, ulan işiniz gücünüz haksız yere tıklanma alarak gelir elde etmek kura tarihleri diye tıkladığım her bağlantı beni yine aynı sayfaya atıp duruyor, ulan biraz işinizi adam gibi yapmaya gayret gösterin ya şerefsizlikten çok dürüstlük için çalışsaydınız bu gün sizlerde bir yerlere gelebilirdiniz belki ama yok hile ile biryerlere varma sizin gibilerin birinci tercihi

banner182

banner181