Eskişehir konut fiyatları!
Eskişehir konut fiyatları ile ilgili detayları sizler için araştırdık. Kentsel dönüşüm projeleri ile dikkat çeken Eskişehir'de yeni başlayacak ve yapımı devam eden birçok konut projesi bulunuyor. Birbirinden farklı konseptte inşa edilen projelerin fiyatları dairelerin konum, büyüklük, tip gibi özelliklerine göre değişiklik gösteriyor.

İşte Eskişehir konut fiyatları listesi;

White Star Homes
İlk etabında 36 dairenin yer aldığı White Star Homes projesinde 2+1 daireler 135 metrekare, 3+1 daireler 160 ve 185 metrekare, 4+1 daireler 195 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 20 adet ticari alanın da bulunduğu projede açık yüzme havuzu ve kapalı otopark imkanı yer alıyor. 3 etaptan oluşacak projenin 2. etabında 75 konut, 3. etabında ise 75 konut inşa edilecek.  White Star Homes fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Vişne Elit
Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 18 adet 255 metrekare 4+1 konut, 12 adet 242 metrekare 4+1 daire bulunuyor. Lüks konsepti ile Eskişehir'de konumlandırılan Vişne Elit projesinde 3 blok yükseliyor. Tüm dairelerinin 4+1 seçeneği ile tasarlandığı projede 243 metrekare ve 247 metrekare olmak üzere 2 tip daire yer alıyor. Vişne Elit fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Mercan Konutları
Kar İnşaat tarafından tüm daireleri 3+1 seçeneğiyle tasarlanan Mercan Konutları projesinde daireler 185 metrekare büyüklüğe sahip. Çocuk oyun alanları ve bahçe peyzaj alanlarının yer aldığı Mercan Konutları'nda ayrıca araçlar için kapalı otopark imkanı bulunuyor. Mercan Konutları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Lindenpark
Açık yüzme havuzu, bay ve bayan fitness salonu, basketbol sahası ve çocuk oyun alanlarının bulunduğu Lindenpark projesinde ayrıca kapalı ve açık otopark imkanı bulunuyor. Tüm daireleri 3+1 seçeneğiyle planlanan Lindenpark projesinde daireler 137 metrekare büyüklüğe sahip. Lindenpark projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Collesium Residence​
1.000 metrekare büyüklüğünde alanda fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, yetişkin oyun odaları, müzik odası, parti alanı, sinema ve toplantı odasının yer aldığı Collesium Residence projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Roma mimarisine sahip olan Collesium Residence projesinde dairelerin büyüklükleri 36 ila 134 metrekare arasında değişiyor. Collesium Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Eskişehir konut fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181