Eskişehir 2019 TOKİ çekilişi ne zaman?
Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Eskişehir 2019 Toki çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Eskişehir 2019 Toki çekilişi ne zaman sorusunun detayları şu şekilde;
Eskişehir 2019 toki kura ne zaman detayları henüz belli olmadı. Satışa sunulan konutlar için kura çekilişi yapılması halinde kura yeri ve saati Toki'nin web sayfasında duyurulacak. Eskişehir 2019 toki kura çekimi ve tarihi ile ilgili detaylar belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

Eskişehir Toki kura tarihleri belli oldu. Detayları için tıklayınız.


Düşük ve orta gelirli vatandaşlara yönelik üretilecek olan Toki imzası taşıyan Tepebaşı Zincirlikuyu Toki ve Eskişehir Mamuca Toki evleri projeleri için 2019 eskişehir toki başvuruları 19 Nisan'a kadar devam edecek. İşte projelerin detayları;

Tepebaşı Zincirlikuyu Toki
Eskişehir Toki 2019 projeleri arasında yer alan Eskişehir Tepebaşı Toki evleri başvuruları 11 Mart 2019 tarihinde başlayıp 19 Nisan'a kadar devam edecek. eskişehir toki başvuru 2019 işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Eskişehir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Talep toplanan dairelerin detayları ise şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 75,00 metrekare
3+1 nitelikli 125 adet, brüt 110,00 metrekare

Eskişehir Tepebaşı Toki fiyat için tıklayınız.
Eskişehir Tepebaşı Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Eskişehir Mamuca Toki evleri 2019
Toki 50 bin konut Ekişehir kapsamında yer alan eskişehir odunpazarı toki evleri başvuru işlemleri 6 Mart'ta başladı. Eskişehir Odunpazarı Mamuca Mahallesi Projesi kapsamında inşa edilecek olan Eskişehir odunpazarı toki evleri başvuruları 19 Nisan 2019'a kadar T. Halk Bankası A.Ş.’nin Eskişehir İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Toki Eskişehir 2019 projesinde yer alan toki eskişehir başvuru 2019 daire detayları şu şekilde;
2+1 nitelikli 375 adet, brüt 75 metrekare
3+1 nitelikli 125 adet, brüt 110 metrekare

Eskişehir Toki 2019 satış duyurusu için tıklayınız.
Eskişehir Mamuca Toki 2019 fiyat için tıklayınız.

Eskişehir 2019 Toki çekilişi ne zaman sorusunun detaylarını sizler için derledik. eskişehir 2019 toki kuraları ne zaman çekilecek ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sibel Yıldırım 5 yıl önce

Avatar
Sibel Yıldırım 5 yıl önce

Toki'nin çekilişi ne zaman olacak

Avatar
Sibel Yıldırım 5 yıl önce

Toki'nin çekilişi ne zaman olacak çok merak ediyorum

Avatar
Sibel Yıldırım 5 yıl önce

Toki'nin çekilişi ne zaman olacak

Avatar
Sibel Yıldırım 5 yıl önce

Toki'nin çekilişi ne zaman olacak

Avatar
Aydın taskin 5 yıl önce

Kuralar nerede çekilecek

banner182

banner181