Gaziantep Belediyesi eski asfaltları geri dönüştürüyor!
Sokak ve caddelerde tahrip olan 120 bin metreküp asfaltı sökerek yerine yeni asfalt yapan Büyükşehir Belediyesi, eski asfaltları ise geri dönüşümde köy yollarında değerlendiriyor.

Bu kapsamda; Karataş Mahallesindeki cadde ve sokakların eski asfaltını söken Büyükşehir Belediyesi, yerine 10 bin ton yeni asfalt döktü. Yıpranan ve eskiyen caddenin asfaltını tamamen değiştiren Büyükşehir Belediyesi, cadde üzerine 78 adet de yağmur suyu ızagarası yerleştirdi.

ANA ARTERLERİN TAMAMI YENİLENİYOR
Diğer yandan ana arterlerin tamamında modifiye asfalta geçen Büyükşehir Belediyesi, buradan çıkan eski asfaltları da revize ederek geri dönüşümde kullanıyor.

İstasyon Caddesi’nden Burç Kavşağı’ndan kadar olan 10 kilometrelik alanda modifiye asfalt serimi yapıldı. Gaziantep’in en işlek cadde ve bulvarlarından olan Muammer Aksoy Bulvarı, Zübeyde Hanım Bulvarı, Bahriye Üçok Bulvarı, Abdülkadir Aksu Bulvarı, Ünversite Bulvarı’ndaki eski asfalt sil baştan sökerek yerine yenisini yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181