Gaziantep İslahiye'de deprem konutları tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Gaziantep İslahiye’de Mart ayında yapımına başlanan 17 blok ve 399 daireden oluşan deprem konutları tamamlandı.

TOKİ Uzmanı Ekrem Kabataş, Gaziantep ili İslahiye İlçesi’nde mart ayında temeli atılan deprem konutlarını şehre kazandırdıklarını söyledi. Dairelerin vatandaşlara teslime hazır olduğunu ifade eden Kabataş, şöyle devam etti:
"Projemizin yüzde 30'u yeşil alandan oluşuyor. İçerisinde fitness salonu, çocuk oyun alanları, koşu parkı, yürüyüş yolu bulunan güzel bir sosyal projedir. Şu an artık her şey tamamlandı ve güvenle oturulabilecek halde. Asansörlerin yeşil etiketleri alındı. Mutfak mobilyaları takıldı, seramik ve parke imalatları tamamlandı. Her şey vatandaşımıza hazır hale getirildi."

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181