3. Havalimanı Projesi 4 etapta tamamlanacak!
CengizMapa-Iimak-Kolin-Kalyon Ortak Girişim Grubu'nca kurulan İGA Havalimanı İşletmesi tarafından yapılan havalimanının inşaat alanında incelemelerde bulunan Bakan Yıldırım, 2018'de bitecek birinci etabın yaklaşık 100 milyon yolcu kapasitesine sahip olacağını belirterek, bu kapasiteyle bile şu an dünyanın en büyük havalimanı olacağını söyledi.

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir de "Projeye bugün itibariyle 1.7 milyar euro kaynak harcamış bulunuyoruz. İş takvimimize göre, sıkıntısız şekilde ilerlediğimiz bu dev projeyi taahhüt ettiğimiz tarihte Türk havacılığının hizmetine sunmuş olacağız" dedi. Bakan Yıldırım, proje alanını Kalyon İnşaat Başkanı Cemal Kalyoncu, Cengiz Holding Başkam Mehmet Cengiz ve Nihat Özdemir ile birlikte gezdi.

Takvim Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181