3S Kale TOPAZ Residence'ın lansmanı yapılmadan daireler satıldı!

3S Kale Holding’in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale TOPAZ Residence, sakinlerine güvenilir ve kaliteli bir yaşam fırsatı sunuyor. Topkapı bölgesindeki konut ve home ofis ihtiyacına eşsiz bir çözüm getiren projedeki son 30 daire sahiplerini bekliyor.

İstanbul’da iş ve eğitim dünyası açısından merkez bölgelerden biri olan Topkapı’da yükselen 3S Kale TOPAZ Residence projesinin henüz lansmanı yapılmadan, dairelerin satışı neredeyse tamamlandı. Kasım 2020’de başlayan ön satış sürecinden itibaren, kaliteli ve güvenli bir konutta yaşamak isteyenler kadar yatırım amaçlı satın alımı tercih edenlerin de yoğun ilgisiyle karşılaşan projede son 30 daire kaldı.

Yanı başındaki 3 büyük üniversitedeki öğrenciler, bölgede çalışan binlerce profesyonel ve çekirdek ailelere yönelik metrekarelerde planlanan 3S Kale TOPAZ Residence’ta, fiyatları 2.050.000 TL ila 3.220.000 TL arasında değişen 2+1 büyüklüğündeki son 30 daire satışta bulunuyor. Daireler için 12-60 ay arası %0,69; 61-120 ay arası %0,99 faiz fırsatı sunuluyor. Projede anahtar tesliminin, 2022’nin son çeyreğinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

3S Kale TOPAZ Residence, şehrin siluetine saygılı 13 katlı iki rezidans kulede 228 konut, 14 adet cadde mağazası ve 3.550 m² yatay ofis bloğundan oluşuyor. 

Her yere kolay ve hızlı ulaşım

Zeytinburnu, Bakırköy, Bahçelievler ve Yeşilköy gibi İstanbul’un köklü semtlerine komşu olan 3S Kale TOPAZ Residence, İstanbul’un gerçek merkezinde yaşama ayrıcalığı sunuyor. 3S Kale TOPAZ Residence’tan Avrasya Tüneli’ne otomobille 15 dakikada ulaşılabilirken, şehir içi ulaşımın kalbi olan E-5 Çevreyolu’ndan direkt giriş imkanı mevcut. Hiç trafiğe takılmadan hızlı ulaşım alternatiflerini kullanmak isteyenler için Davutpaşa YTÜ ve Merter Metro İstasyonu, Cevizlibağ Metrobüs İstasyonu ve Cevizlibağ Tramvay durağı da yürüme mesafesinde yer alıyor. 

3S Kale Holding

Türkiye’nin önde gelen markalarından Kale Kilit’in bünyesindeki gayrimenkul stoklarının yeniden yapılandırılmasıyla 2011 yılında, 3S Kale Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ve 3S Kale Yapı ve Ticaret A.Ş. ile 2014 yılında 3S Kale Enerji Üretim A.Ş. şirketleri kurulmuştur. Gayrimenkul ve enerji alanlarına öncelik vererek, kentsel dönüşüm ve jeotermal enerji gibi Türkiye için çok önemli dinamiklerden hareketle ülke ekonomisine katma değer sağlayan 3S Kale Holding, ilk gayrimenkul projesi olan 3S Firuze Konakları ile alanında büyük bir yeniliğe öncülük etmiştir. 523 konut ve 45 mağaza içeren proje, gayrimenkul sektörünün prestijli yarışması Sign of the City Awards'ta ‘'Tamamlanmış En İyi Konut Projesi’ ödülünün sahibi olmuştur. 3S Kale Holding ayrıca İstanbul Topkapı’da gerçekleştirdiği 3S Kale TOPAZ Residence projesiyle şehre seçkin bir yaşam alanı daha kazandırmıştır. Çevreyi ve milli serveti korumayı, en iyi tasarım ve işçiliği kullanarak kaliteden ödün vermeden iş yapmayı her zaman misyon edinen 3S Kale Holding ve 3S Kale Gayrimenkul’un tamamladığı diğer projeler arasında 136 konutluk Kale Özgür Evler, 1.463 konut ve 59 mağazasıyla Kale Kent, Fenerbahçe’de kentsel dönüşüm projeleri de bulunmaktadır. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181