AB Grup Holding yeni projesi Madnasa Türkbükü'nü tanıttı!

AB Grup Holding, turizmin başkenti Bodrum’da hayata geçen Madnasa Türkbükü projesi ile ilgili basın ile bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ve projenin dünyaca ünlü mimarı Barbaros Sağdıç’ın katılımı ile gerçekleşen toplantıda projenin 100 milyon dolara mal olduğu ve 2.7 milyon ile 7 milyon Euro arasında değişen fiyatlarla da satışa sunulacağına değinildi. AB Grup Holding’ Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Madnasa Türkbükü’nün benzersiz yapısıyla Türkbükü’nün sembolü olacağını belirtti.

AB Grup Holging’in yapımı devam eden, eşsiz manzarası, konumu ve mimarisi ile ön plana çıkacak olan projesi Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projelerinin detayları açıklandı. Pandemi sürecinde yurtiçi projelere ağırlık verdiklerini belirten AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Öz sermayemiz ile 100 milyon dolar yatırım maliyetiyle Madnasa Türkbükü projesini hayata geçiriyoruz. 300 kişilik çalışan ordumuz ile 2,5 ayda İlk 9 villamızın inşaatını tamamladık. Projemizin inşaasını yıl sonu tamamlamayı ve 2022 yılında oturum sürecine geçmeyi planlıyoruz” dedi

Proje satış fiyatlarını açıklayan Muhsin Bayrak toplam 16 malikaneden oluşacak projemizde 2.7 milyon ile 7 milyon Euro arasında değişen fiyatlarla projenin satışının gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

“Pandemi sürecinde yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik”

Pandemi sürecinde neler yaptıklarına değinen Muhsin Bayrak “Pandemi süreci boyunca yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik, yurtdışı projelerinin ardından yurtiçinde de yatırımlarımıza devam ettik. Bu süreçte Türkbükü’nün eşsiz noktasında Madnasa Türkbükü projesi ile çalışmalara başladık. Güzel şeyler yaparsak ülkemiz gelişir. Biz bu süreçte de çok güzel yatırım yaptık. Holding olarak hiçbir destek almadık. Personellerimizin maaş ya da sigorta ödemeleri için hiçbir destek talebinde bulunmayıp yüklü vergileri gününde ödedik. Bu süreçte ülkemize destek olmalıyız ki milletimiz kenetlensin.” açıklamasında bulundu.

2021 yılı sonunda proje tamamlanacak

Projelerinin Türkiye’de bir benzerinin olmadığını ifade eden Muhsin Bayrak, “Bizim dışımızda Türkbükü’nde proje yapan yok. Türkbükü’nde yer alıyoruz diyen diğer projeler ise çok farklı noktalarda gerçekleşiyor. AB Grup olarak bu lokasyonda Türkiye’de bir benzeri olmayacak lüks projeler yapıyoruz. Madnasa Türkbükü projemizi 2021 yılı sonunda bitirip 2022’de oturuma hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Projelerimizi dört etap halinde gerçekleştirip Türkbükü’nü eski popülerliğine kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Bayrak, “Projelerimizde akıllı ev konseptini hayata geçirdik, benzersiz bir mimari yapı ile inşaatına başladık. Tasarımın dünya çapında fikri mülkiyeti de alındı. Çok özel bir proje. Sanatsal bir dokunuş da var” dedi.

Muhsin Bayrak’ın ardından projenin mimarı Barbaros Sağdıç da “Bodrumun en güzel manzarasına ve yerine sahip bu projede özgün bir tasarım var. Sıradan olanlara karşı sıradışı bir yapı olarak ortaya çıkıyor. Proje manzaraya kucak açmış durumda. Buradaki dikdörtgen yapılardan farklı, özgün bir yapısı var” dedi.

Muhsin Bayrak’ın büyük bir sorumluluk alarak bu projeye yatırım yaptığını belirten Sağdıç, “Burada farklı bir proje yapacağız. Biz Bodrum’un çok seçkin bir noktasında proje yapıyoruz. Bunun da ayrı bir sorumluluğu var. Bundan dolayı sıradan olsun istemedik. Kıtalararası şampiyonluğu tekrar alma hedefi ile yola cıktık ve şu an bu hedefimizi gerçekleştiriyoruz. Madnasa Zirve projensinin de tasarımı sürüyor. Hedeflerimizi kısa sürede yakalayacağız. Dünya çapında projemizin taklitlerinin de geleceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Eşsiz manzarada 2 büyük proje bir arada

Proje ile ilgili detaylara değinen Muhsin Bayrak “Madnasa Türkbükü’nün ilk projesi 16 villadan oluşuyor. Türkbükü’nün en gözde arazisinde yer alan ve Türkbükü, Leros ve Didim Maya Köyü’nün eşsiz vadi manzarasına sahip ikinci projede ise 12 villa bulunuyor. Eş zamanlı temeli atılan 2 büyük projede de Miami, Kaliforniya, Nice, İbiza gibi dünyanın seçkin tatil beldelerinin yaşam konseptini vaat eden, mimari estetiği, çevre düzenlemesi ve sunacağı konforun yanı sıra tamamen akıllı ev konsepti ile inşa edilen villalar, 5 yatak odası, 1 yemek odası, 1 mutfak, 1 salon, 1 sinema odası, 1 spa (türk hamamı, sauna,şok duş, masaj odası) ve özel havuza sahip olacak. Özel peyzajıyla yemyeşil bir doğa ve huzur dolu bir yaşam alanı sunan, her biri ayrı teras bahçelere sahip villaların ayrıca teraslarında özel sıcak soğuk kullanılabilen jakuzili havuzları da bulunacak. Her odasının kendi özel banyosuna sahip olacağı villalar dünyaca ünlü markalardan seçilen ankastreleri ile de göz dolduracak” dedi.

Projeye şimdiden ön talepleri almaya başladıklarını söyleyen Muhsin Bayrak, “Çok özel isimlerden talepler aldık. Mayıs-Haziran ayları arasında projenin lansmanını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz hem iç hem de dış pazardan yatırımcıları bölgeye çekmek” ifadesinde bulundu.

Yeni teknoloji yatırımı yolda

Toplantının sonunda yeni yatırımları ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak “Teknolojide de önemli bir yatırım yaptık. Önümüzdeki hafta daha detaylı bilgilerle açıklamada bulunacağız” diye sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181