Adres Koru Evleri 120 ay 0,70 faiz oranı kampanyası!
Bayraktar İnşaatın Sancaktepe'de inşa ettiği 'Adres Koru Evleri'nde esnek ödeme planları sunuluyor.

SİTE AİDATI HER BÜTÇEYE UYGUN
Adres Koru Evleri'nde kafetarya ve 8 dairenin site yönetiminin tasarrufunda olması sayesinde aidatlar site sakinlerinin bütçelerini zorlamayacak.

Projeden Bayraktar finansmanı ile 48 ay vade ya da 120 ay 0,70 faiz oranından yararlanarak ev alınabiliyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılıyor. Ev fiyatları da 539 bin liradan başlıyor. Adres Koru Evleri, 9 blokta 312 konut ve 37 dükkandan meydana geliyor.

HEM YATIRIM HEM OTURUM
Hem yatırım, hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. SamandıraKartal bağlantı yolu üzerinde inşa edilen Adres Koru Evleri'nde koruma altına alınmış 40 yıllık çam ağaçlarından oluşan koru, yapay gölet ve doğal şelaleler yer alıyor. Geniş sosyal alanlara sahip projede; basketbol sahası, yürüyüş alanları, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuz, spor alanları, fitness, sauna, hamam ve toplantı salonu var. Ayrıca 401'i kapalı, 24'ü açık olmak üzere toplam 425 araçlık otopark alanı da yer alıyor.

RAHAT ULAŞIM
Proje; çevreyolu, TEM otoyoluna bağlantılarının yanı sıra Ümraniye, Kadıköy, Sabiha Gökçen Havalimanı, şehir hastanesine ve yürüme mesafesinde metro hattına yakınlığıyla da yatırımcısına avantaj sağlıyor. Adres Koru Evleri, Şamandıra Bölgesi 3. Köprü bağlantı yolu Paşaköy gişelerinin . hemen yanında bulunuyor.

Posta Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181