Ankara ev kampanyaları 2018!
Ankara ev kampanyaları 2018 listesini sizler için derledik. Ankara'da yeni bir konut arayışında olan kişiler uygun fiyatlı ve cazip ödeme seçenekli projeleri araştırıyor. Firmalar da kişilere uygun bir ödeme planı hazırlayarak yeni kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor. Markalı konut projelerinin de yer aldığı Ankara kampanyalı konut projeleri 2018 yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor.

TÜİK tarafından yayınlanan Eylül 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %9,2 bir azalışla gözlemlenerek toplam satış 127 bin 327 oldu. Ankara ise %8,9 pay ve 11 bin 368 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

İşte Ankara ev kampanyaları 2018 listesi

Sunset İncek
İncek yeni konut projeleri arasında bulunan projede 4 farklı tipte konut seçeneği bulunacak. Sunset İncek projesinde yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, fitness merkezi, kapalı yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar tasarlanıyor. Ülkealan Yapı imzası ile hayata geçirilecek Sunset İncek Ülkealan Yapı projesinde 2+1, 3+1, 5+1 ve 6+1 daire tiplerinin planlandığı projede 2 blok yükseliyor. Sunset İncek kampanya detayları için tıklayınız.

​Mahall Ankara
283 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip olan Mahall Ankara projesi RMJM Mimarlık ve Öncüoğlu Mimarlık ortaklığında inşa ediliyor. 246 konuttan oluşan Mahall Ankara projesi karma konsepte sahip. Daire büyüklüklerinin 80 metrekare ila 730 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri planlanıyor. Mahall Ankara kampanya detayları için tıklayınız.

Meydan Eryaman
Konut, ofis ve ticari birimlerin tasarlandığı projede 96 adet 3+1 daire, 454 adet 2+1 daire ve 51 adet farklı büyüklük ve tiplerde cadde mağazalar yer alıyor. Dörtbey İnşaat ve BCM İnşaat’ın ortaklığıyla hayata geçirilen projede yürüyüş ve koşu parkurları, açık fitness sahası, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar tasarlanıyor. Meydan Eryaman kampanya detayları için tıklayınız.

Next Level Çayyolu
500 milyon lira yatırım bedeli ile yükselen Next Level Çayyolu ​projesinde yürüyüş yolları, piknik alanları, top sahası, açık hava sineması, dinlenme yerleri, spor alanları, yüzme havuzları, oyun yerleri, sosyal buluşma salonları, kafe ve yemek okulu yer alıyor. 3+1'den 7.5+1'e kadar 92 farklı daire seçeneğine sahip olan projede normal dairelerin yanı sıra loft, penthouse ve villa seçenekleri de bulunuyor. Next Level Çayyolu​ kampanya detayları için tıklayınız.

Ankara ev kampanyaları 2018 listesini sizler için derledik. Ankara ev kampanyaları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181