Artaş İnşaat kampanya!
Konut alıcıları tarafından merak edilen Artaş inşaat kampanya detaylarını sizler için araştırdık. Avrupa Konutları” ile konut sektöründe markalaşan Artaş İnşaat bu marka ve farklı markalarla 2006 yılından günümüze kadar toplam 17.500 konut üretmiştir. Şimdi ise Artaş İnşaat kampanya imkanını Avrupa Konutları Yamanevler ve Avrupa Residence Office Ataköy alıcılarına sunuyor. 

İşte Artaş İnşaat kampanya detayları ve projelerin detayları şu şekilde;

Avrupa Konutları yamanevler kampanya
61 bin 765 metrekarelik alan üzerinde yükselen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde şirket bünyesinde kişiye özel 36 ay vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor. 46 farklı daire tipinden oluşan projede yüzme havuzları, süs havuzları, koşu parkuru, çocuk oyun alanı, tenis kortu, mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 11 konut ve 2 ofis bloğunun inşa edildiği projede dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 239 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Yamanevler detaylı bilgi için tıklayınız.

Avrupa Residence Office ataköy kampanya
60 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Avrupa Residence & Office Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi konut alıcılarına sunuluyor. Lokasyon avantajı ile dikkat çeken proje 165 rezidans daire ile 52 ofis ve dükkânlardan oluşuyor. Dairelerin büyüklüğü 69 ile 103 metrekare arasında değişiklik gösteren projede 1+1 ve 2+1 rezidans daire tipleri yer alıyor. 

Artaş İnşaat kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181