Aryom Koru 120 ay vade 0 faiz kampanyası!
72 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Aryom Koru 120 ay vade 0 faiz kampanyası konut alıcılarına sunuluyor.

10 adet bloktan oluşan projede 1+1,2+1,3+1,4+1, bahçe terası ve çatı terası seçenekleri tasarlanıyor. 30 farklı tipte toplam 425 konutun bulunduğu Aryom Koru projesi Aryom İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 2 bin 400 metrekare büyüklüğünde alanın sosyal alanlar için planlandığı projede iki ayrı parselde 2 büyük sosyal tesis, 2 adet açık ve 2 adet kapalı yüzme havuzları, güneşlenme terasları ve çocuk yüzme havuzları, fitness merkezi, yoga atölyesi, pilates atölyesi, spa, sauna, buhar odası, genç hobi odaları, bilardo ve masa tenisi salonu, cafe ve restaurant, çocuk oyun odası, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, 4 bin 500 metrekare açık çocuk oyun ve eğitim parkı, akıllı ev sistemi, kapalı otopark alanı ve her daireye ait 5 metrekare özel kapalı depo alanı yer alıyor.

16 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan Aryom Koru 20 bin metrekare büyüklüğünde arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 170.000.000 TL yatırım bedeline sahip olan proje İzmir Gaziemir'de yükseliyor.

Aryom Koru güncel teslim tarihi ? tıklayınız.

Aryom Koru nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181