Bakyapı 84 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor!
'Prestij' markası ile konut üreten Bakyapı 84 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor.

Bakyapı 84 ay sıfır faiz kampanyası satışı devam eden 2 projesinde geçerliliğini sürdürüyor. Ulusal kampanyaya destek veren Bakyapı'nın 84 ay sıfır faiz kampanyası Prestij Hayat ve Prestij Optimum projelerini kapsayıyor.

Bakyapı Prestij Hayat projesi
Blokların 12 ve 13 katlı olacağı Bakyapı Prestij Hayat projesi 1518 daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. 17 bloktan oluşan ​Bakyapı Prestij Hayat projesinde daire seçenekleri ise 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Bakyapı Prestij Hayat detaylı bilgi içini için tıklayınız.

Prestij Optimum
9 blokta 8 farklı daire tipinden oluşan Prestij Optimum projesinde 2+1, 3+1 ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor. 8 bin metrekaresi peyzaj alanı bulunan Prestij Optimum projesinde mağazalar, cafeler, restoranlar ve marketler yer alıyor. Prestij Optimum detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181