Bakyapı'dan 120 Ay vadeli yeni kampanya!
Bakyapı tarafından 120 ay vadeli ve vade farksız konut kampanyası büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Bugüne kadar tamamladığı 45 projeyle, 25 yıldır Türkiye’nin güvenilir konut markalarından biri olan Bakyapı,  insani değerlere önem vererek “Huzurlu Yaşam Alanları” inşa ettiği “Prestij” serisiyle binlerce aileyi ev sahibi yaparken yatırımcısına yüksek kazanç sağlamaya devam ediyor.

Bursa projelerinde ‘’Ulusal Kampanyaya Tam Destek’’ 

120 ay vade ile Ulusal kampanyaya destek veren Bakyapı, “Ulusal Kampanyaya Tam Destek” sloganından hareketle, satışta olan projeleriyle Bursa’dan bu kampanyaya dahil olan tek firma unvanını taşıyor. 

Bakyapı, mimarisinden nitelikli işçiliğine, peyzaj düzenlemelerinden satış sonrası müşteri hizmetlerine kadar üst düzey kalite standartlarını müşteri ve yatırımcısıyla buluşturmanın haklı gururunu yaşarken Demirtaş bölgesinde bulunan Prestij Optimum’un ardından, 62 bin metrekare arazi üzerinde 1.517 ve 29 ticari alandan oluşan Prestij Hayat’ın yapımına devam ediyor. 

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, ‘’Satışları devam eden Prestij Hayat ve Prestij Optimum projelerimizde vade farkını üstlenerek, 120 ay vade ile kazançlı yatırımı isteyen sabit, orta gelirli ve yatırımcı herkesi bu kampanya ile ev sahibi yapmayı hedefliyoruz.

Vade farkını almayarak düşürdüğümüz taksit tutarları ile ev sahibi olmak isteyen herkesi mutlu, huzurlu ve güvenli yaşam alanlarına kavuşturmak ve projelerimizin bulunduğu lokasyonlara değer kazandırması, bizim için haklı bir gurur kaynağı olmaya devam ediyor.” dedi.

Bakyapı Web Sitesi : http://www.bakyapi.com.tr/

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181