Birevim'den 'Önce Gel Erken Al' kampanyası!
Toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için projeler geliştiren Birevim, sunduğu ödeme seçenekleri ve 240 aya varan taksit imkanıyla ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. Bu bakış açısıyla düzenlediği ‘Önce Gel, Erken Al’ kampanyasıyla yeni evinize çok daha kısa sürede taşınmanıza olanak tanıyor. Birevim, bu kampanya kapsamında, herkesi ev sahibi olmaya davet ediyor.

Birevim,  ev almak isteyip, peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına sunduğu alternatif ödeme seçenekleri göstererek, müşterilerinin peşinat ödemeden ev sahibi olmalarının kapılarını sonuna kadar açıyor.

Teslim tarihini erkene çek, yeni evine çok daha kısa sürede taşın
Taksitlerin müşterileriler tarafından belirleneceği Birevim ödeme koşullarında müşteri memnuniyeti her şeyin önünde tutuluyor. Bu kapsamda her bütçeye uygun taksit seçenekleriyle müşterilerinin yüzünü güldüren Birevim,  80 ve 120 kişilik tasarruf programları çerçevesinde 100 bin TL, 200bin TL ve 300bin TL’lik değerinde ev kampanyasıyla toplumun her kesiminde yaşayan insanların ev alması için çalıştığını bir kez daha gözler önüne seriyor. Peşinat verildiği takdirde aylık taksit tutarlarından düşen taksitler sayesinde bireyler, teslim tarihini erkene çekme şansı yakalıyor. Örn; 100bin TL’lik ev kampanyasında yüzde 10 peşinat verildiği takdirde, 1. ay ila 19.ay, yüzde 40 peşinat verildiğinde ise 1. ay ila 8. ay arasında bireyler evlerine taşınma şansı yakalıyor. Öte yandan kampanya kapsamında vatandaşlar, Birevim’in ödeme koşulları sayesinde peşinat verilmediği takdirde toplam borcu 84 ayda değil, 55 ila 61 ay arasında bitirebiliyor.

Şubat sonuna kadar devam edecek ‘Önce Gel, Erken Al’ kampanyasıyla Birevim, ev almak isteyip peşinat sıkıntısı yaşayanların karşısına, sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle çıkıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181