Birikimevim'den 29 Ekim'e özel kampanya!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunan Birikimevim, “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” diyerek müşterilerini kucaklıyor “Ev ve Araç Sahibi Olmanın Mutlu Yolunu” sunuyor.

Birikimevim ayrıca 29 Ekim’e özel sunduğu kampanyayla ev sahibi olmak isteyenler için hizmet bedelinde yüzde 50 indirim sağlıyor.

Faizsiz finansman sistemiyle bugüne kadar binlerce kişiyi hayallerindeki ev ve araca kavuşturan Birikimevim mutlu hikayeler biriktirmek isteyen herkese kampanya sloganı “Mutlu Hikayeler Birikimle Başlar” ile sesleniyor ve mutluluklarına ortak olmak için çalışıyor.

Ev ve araç sahibi olmanın mutlu yolu Birikimevim’den geçiyor

Ev ve araç sahibi olmak isteyen tüm gelir gruplarındaki vatandaşlarımızın hayallerinin kısa sürede gerçekleşmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Birikimevim Yönetim Kurulu Başkanı Osman Telli; “Biriktirmenin önemini yeni nesillere aktarmak ve aynı hayali kurduğumuz herkesin ev ve araç hayalinin en kısa sürede gerçeklemesi için çalışıyoruz. Birikimi toplumun en küçük yapı taşı olan aileden başlatıp, tüm ülkeye yayarak istihdam oluşturuyor ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlıyoruz. Ev ve araç sahibi olmanın ne demek olduğunu iyi biliyor, vatandaşımızı mutlu hikayeler biriktirecek yuvalarına ve araçlarına ulaştırmanın sorumluluğuyla yaklaşıyoruz. Hedefimiz her geçen gün daha fazla insana ulaşarak ev ve araç hayalinin gerçeğe dönüşmesini sağlamak ve mutluluklarına şahit olmak” dedi.

Yüzde 50 hizmet bedeli indirimiyle Birikimevim’e gelerek kira yerine ev taksidi ödeyin

Birikimevim 29 Ekime özel yeni kampanyasıyla herkesi mutlu ev sahibi yapmaya bir adım daha yaklaştırıyor. Faizsiz finansman sistemiyle, herkese bütçesine uygun taksit ödeme imkanı sunan Birikimevim, hizmet bedelinde yüzde 50 indirim sunuyor. Taksit seçeneklerini kendimizin belirleyebildiği ayrıcalıklardan yararlanarak kira yerine ev taksidi ödemenizi ve faizsiz, kredisiz, küçük taksitlerle 29 Ekim’de ev sahibi olmanızı sağlıyor. Kampanya 30 Ekim 2020 tarihine kadar Birikimevim şubelerinde geçerlidir.

Kampanya hakkında detaylı bilgi almak için www.birikimevim.com sitemizi ziyaret edebilir, 444 0 850 hattımızı arayarak müşteri temsilcimize bağlanabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181