'Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak' kampanyasına Ant Yapı'da katıldı!
İnşaat sektörünün üç çatı kuruluşu İNDER, KONUTDER VE GYODER güçlerini birleştirerek başlattığı "Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak" kampanyasına Ant Yapı da destek veriyor. 15 Haziran tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında Ant Yapı'nın Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün olacak. Bunun yanı sıra yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak. 120 aya kadar konut kredisi kullanımlarında ise yüzde 0.98 faiz oranı geçerli olacak. Bu kampanya ile birlikte yürürlükte olan KDV indirimi ile Antteras projesinde oranın yüzde 8'e düşmesi avantajlı konut alımına katkı sağlayacak.

4 BLOK 88 KONUT
Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor. 8 bin 500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da yer alıyor. Doğal yeşil alanların yoğun olduğu Antteras'ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181