Btg İnşaat'tan yeni proje; Nevata Ataevler

İnşaat sektörünün güçlü markalarından Btg İnşaat tarafından Nilüfer'de hayata geçirilecek olan Nevata Ataevler projesi lansmana özel fırsatlarla satışa sunuldu. 

3 bin 792 metrekarelik bir alan üzerinde toplam 4 blok ve 84 daireden oluşan Nevata Ataevler projesi merkezi konumu ve modern mimari çizgileriyle öne çıkıyor.

Nilüfer'in en gözde bölgeleri arasında yer alan Ataevler'de yükselen Nevata projesinde 3+1 normal daire, 3+1 bahçe dubleks ve 3+1 çatı dubleks ve 4+1 bahçe dubleksi bulunuyor.

Kullanışlı daire tiplerinin yanı sıra zengin sosyal donatı alanlarına sahip Nevata Ataevler projesinde, açılır-kapanır yüzme havuzu, sauna, spor salonu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve güvenlik yer alıyor.

Btg İnşaat imzası ve Belsa Yapı işbirliği ile yükselen Nevata Ataevler projesinde daire teslimlerinin Temmuz 2019 tarihinde yapılması planlanıyor.

Proje Web Sitesi: http://www.btginsaat.com.tr
Proje İletişim  : 444 9 284

Nevata Ataevler teslim tarihi için tıklayınız.

Nevata Ataevler fiyat için tıklayınız.

Nevata Ataevler nerede? Lokasyonu için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181