Bu yıl arsası olanlar kazanacak!
Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Onursal Gayrimenkul AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre de, 2016 yılının en fazla kazandıracak yatırım aracı arsa olacak.

HER YIL 500 BİN KONUTA İHTİYAÇ VAR
Arsanın konut veya iş merkezlerine göre her zaman daha fazla kazandırdığını ancak, yatırımcının arsaya yatırıma kolay kolay cesaret edemediğinin altını çizen Öngün, şunları söyledi: “Türkiye’nin her yıl en az 500 bin konuta ihtiyacı var. Son yıllardaki refah artışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Fatma Güldemet Sarı’nın kentlerin yatay büyümesine yönelik yaptığı açıklamalar, bu yıl yüksek gelirlilerin yanı sıra orta ve düşük gelir gruplarının da TOKİ kadar diğer konut üretimlerine de yöneleceğini gösteriyor.

"KONUT ÜRETİMİ ÖNCEKİ YILLARA GÖRE DAHA FAZLA BÜYÜYECEK"
Yatırımcıların son 5-10 yılda kent merkezlerinin civarından aldıkları arsalar son yıllarda hemen tüm kentlerin büyümesi ile değerine değer katmaya başlamıştı. Kent merkezlerinin sınırı, başta Ankara olmak üzere çok sayıda Anadolu kentinde yatay büyüme ve sayıları daha da artacak konut üretimleri ile bu yıl önceki yıllara göre oldukça fazla büyüyecek. Şehir merkezlerinin genişlemesi ise arsa alıp bir kenara atanların büyük kazançlar sağlayacağı anlamına geliyor.” 

Ensonhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181