Bumerang Kartal'da şirket bünyesinde anahtar teslime kadar vadelendirme kampanyası!
Kentsel dönüşüm projelerinin başarılı örneklerinin yer aldığı Kartal’da yatırım avantajlarını lansman fiyatlarıyla sürdüren Bumerang Kartal’da sona yaklaşılıyor.

Projenin Satış Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, gazetemize yaptığı açıklamada, 60 bin metrekare kapalı inşaat alanı üzerinde, 40 katlı tek bloktan oluşan Bumerang Kartal’ın bir çok avantajı bir arada barındırdığını dile getirdi.

SEYİR TERASLI PROJE
Kartal’daki Anadolu Adliye Sarayı’nın hemen arkasında, E5’e giriş çıkışı olan, Sahil Yolu’na, minibüs yoluna yakınlığı sebebiyle ulaşım sorunu olmayan projenin metroya yürüme mesafesinde yer almasına dikkat çeken Eğilmez, "Projemiz, adeta kişiye özel tasarlanarak hayat buldu. Konum özelliği kadar tasarım farkıyla da bölgedeki diğer projelerden ayrılan Bumerang Kartal’ın 41’inci katında seyir terası, altta 14 cadde mağazası yer alıyor. Mağazaların büyüklüğü bin metrekareden başlıyor. Tripleks şeklinde altta depoları, mağazaları, üstte teras katları var” dedi. 190 bağımsız bölümden oluşan projede hem home ofis hem de konutların yer aldığını dile getiren Eğilmez, ’’64 metrekare büyüklüğünde 1+1, 112 ile 123 metrekare arasında değişen 2+1 ve 150 metrekare büyüklüğünde 3+1 tiplerinde konutlarımız mevcut. Ayrıca 3 kat da kapalı otoparkımız bulunuyor. 1+1’lere tek araçlık, diğerlerine çift araçlık otopark yeri planlandı. İki havuz, fitness salonu, saunası, buhar masaj odaları, Türk hamamı, araç yıkama yerleri, sığınakları, toplantı odaları, kafeleri, çocuk oyun alanları, tenis kortu olan projemiz gelecek yıl teslim edilecek" diye konuştu.

Şirket bünyesinde, anahtar teslim tarihine kadar vadelendirme imkânı sunduklarını söyleyen Nur Eğilmez, ‘’Yüzde 40 peşinatla süreci başlatıyoruz. Peşin alımlarda ise, yüzde 10 indirim uyguluyoruz. Fiyatlara zam yapmadık. En büyük avantaj ise, metrekaresinin 6 bin lira seviyesinden başlaması ve yüzde 1 KDV olması” dedi.

DÖNÜŞÜME ÖRNEK PROJE
Özkartallar A.Ş. tarafından bir dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Bumerang Kartal, LEED sertifikasına uygun olması nedeniyle çevre dostu bina olarak inşa ediliyor.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181