CNR Emlak Fuarı 17-20 Kasım'da İstanbul'da!
Her yıl binlerce gayrimenkul profesyonelini buluşturan CNR Emlak Fuarı, bu yıl da CNR Expo Yeşilköy’de meraklılarını ağırlayacak. 17-20 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecek fuarda bu yıl ilki yapılacak olan “CNR İstanbul Emlak Zirvesi” de bulunuyor. 17 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek zirvede başta Orta Doğu olmak üzere, Avrupa, Afrika ve Asya ülkelerinden gelecek yatırımcılara Türk gayrimenkul sektörü aktarılacak. Zirvenin başlığı ise “Şimdi, Türkiye’ye Yatırım Zamanı” olarak belirlendi.

Rusya, İran, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Katar'dan pek çok misafirini ağırlayacak CNR Emlak Fuarı'nda yaklaşık 400 projenin sergilenmesi planlanıyor. Bu yıl 4. kez gerçekleşecek CNR Emlak -Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı'nda; Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul, Yenigün İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığında hayata geçirilen ‘Büyükyalı İstanbul’ projesi ve Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yatırımcılara tanıtılacak.

​Her bütçeye uygun projenin sergileneceği fuarda, yoğun katılım olması ve fuarda ciddi bir ticaret hacminin oluşması bekleniyor.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181