Dap İzmir 50 ay sıfır faiz kampanyası!
400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir 50 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında peşinatlar 14 bin 950 TL'den başlıyor.

Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilecek ​Dap İzmir çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanan projenin 30 katlı 2 blok olarak inşa edilmesi bekliyor.

Lokasyonu ile dikkat çekecek olan projede balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor. Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir projesinin çalışmalarına başlayan Dap Yapı, Teras Kule, İstMarina, Adam Kule, İstMarina Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin inşaatına devam ediyor. 

Dap İzmir nerede? Tıklayınız.

Dap İzmir teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181