Dap İzmir senetle satış kampanyası!
Markalı konut projesi üreticilerinden Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir senetle satış kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında 50 ay sıfır faiz seçeneğinin konut alıcılarına sunulduğu projede ayrıca topraktan senetle satış imkanı yer alıyor. Ayrıca kampanya kapsamında 1 yıl kira garantisi de bulunuyor. 14 bin 950 TL'den başlayan peşinatın yer aldığı projede 2 bin 300 sabit taksit ödemeleri bulunuyor. 

Yaklaşık 700 konuttan oluşması planlanan Dap İzmir projesinde 30 katlı 2 blok yükselecek. Çalışmaları devam eden Dap Yapı Teras Kule, İstMarina, Adam Kule, İstMarina Ofis, Y Ofis, A Ofis ve S Ofis projelerinin inşaatına devam ediyor. Dap Yapı imzası ile İzmir'e değer katacak bir proje olması hedefiyle inşa edilecek olan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

400 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Dap İzmir projesinde balkonlu ve teras evlerin bulunması öngörülüyor.  

Dap İzmir fiyat bilgisi için tıklayınız.

Dap İzmir teslim tarihi için tıklayınız.

Dap İzmir nerede sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181