DKY 'Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyasına 3 projesi ile destek oldu!
Kentsel dönüşümün öncü firmalarından DKY, üç projesi ile dahil olduğu "Türkiye İçin Kazanç Vakti" kampanyasında yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat ile bankasız, kefilsiz, 120 ay vade, 0,98 faiz oranıyla fırsatlar sunuyor.

İstanbul’un tüm güzelliğini yaşamak isteyenlere özel olarak tasarlanan deniz manzaralı DKY Sahil, Tuzla Aydınlı’da havalimanına 5 dakika mesafedeki Lokum Evler ve Avrupa Yakası’ndaki tek ve farklı konsepti ile dikkat çeken yeni nesil projesi DKY On Kağıthane projeleri ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlayan kampanyaya dahil olacaklarını açıklayan DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bu tarihi kampanyanın sadece gayrimenkul sektörüne değil, faydalanan herkese ve ülke ekonomisine ciddi bir katma değer sağlayacağını belirtti.

“Verdiğimiz destek, ülkemizin geleceğine olan güvenimizin göstergesi ve küresel bazda mücadelemizdir.”
Ali Dumankaya; “Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik konjonktüre karşı gayrimenkul sektörü olarak verdiğimiz destek, ülkemizin geleceğine olan güvenimizin göstergesi ve küresel bazda mücadelemizdir. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle hazırlanan kampanyaya DKY olarak, ikisi kentsel dönüşüm projesi olmak üzere üç projemizle biz de katıldık. Artan inşaat maliyetlerine rağmen taşın altına elimizi koyarak finans maliyetlerinin önemli bir kısmını üstleniyoruz. İki ay sürecek kampanyanın, yılın üçüncü çeyreğinde ekonomiye ciddi bir katma değer sağlayarak kaldıraç olmasını beklemekteyiz” dedi.

Yeni bir yaşamın kapılarını yüzde 10 indirim ve yüzde 10 peşinat, 120 ay vade ve 0,98 faiz oranıyla aralayan kampanyaya dahil olan DKY, yatırımcıların yüzlerini güldürüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181