Ege Yapı 3 projesinde yeni kampanya başlattı!
Markalı konut projelerinde müşterilerine kazancın kapısını açan Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için farklı seçenekler sunuyor. Kampanya kapsamında, Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı ayrıcalığıyla geliştirilen, Yedikule Hisarı manzarası ile dikkat çeken Cer İstanbul ile Çekmeköy’de inşa edilen ÇamlıYaka Konakları’nda ödemenin yarısı teslimde yapılabiliyor.

Takas da mümkün
Yüzde 30’u peşin alınan, yüzde 20’sinin firma bünyesinde yüzde 1’lik taksitler halinde ödenebileceği ve kalan yüzde 50’nin de teslimde ödenebileceği kampanya kapsamında Cer İstanbul’da fiyatlar 1 milyon 463 bin lira, ÇamlıYaka Konakları’nda ise 1 milyon 634 bin liradan başlıyor.  Kampanya ile yüzde 50’lik kısım için tüketicilere dilerlerse takas imkânı da sunuluyor. Projelerden ev sahibi olmak isteyenler teslimde sahip oldukları konutu Ege Yapı’ya takasa verebilecekleri gibi teslimlerin yapılacağı 20 ay sonra nakit ödeyebilme imkânları da olabiliyor. Kordon İstanbul’da ise peşinat hemen alınmazken, müşterilere kira garantisi veriliyor. En düşük daire fiyatının 499 bin lira olduğu projede kira bedelleri 1+0 daireler için maksimum 2 bin 922 lira ve 1+1 daireler için de maksimum 4 bin 652 lira olarak belirlendi.

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181