Elite Concept yüzde 28 indirim kampanyası!
24 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılan Elite Concept projesinde yüzde 28 indirim kampanyası başladı.

785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept sevgililer günü kampanyası detayları şu şekilde;
Evlilik arifesinde olan veya evini yenilemek isteyen çiftlere 14 - 29 Şubat tarihleri arasında yüzde 28 indirim fırsatı sunan Şua İnşaat, 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar vade seçeneğine ek olarak kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunan Elite Concept Fikirtepe projesinde dört mevsim kullanılabilen sauna, buhar odası, spor alanları ve çocuk oyun alanları yer alıyor. 

66 metrekareden başlayıp 220 metrekareye kadar yükselen dairelerin yer aldığı Şua İnşaat Elite Concept projesinde market, eczane, fast food, kafeler, yeme - içme alanları ve restaurantlar bulunuyor. Şua İnşaat imzasıyla inşa edilen ve Adnan Kazmaoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan Elite Concept şua inşaat projesinde daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 bulunuyor.

Elite Concept nerede ? Tıklayınız.
Elite Concept adres için tıklayınız.

Elite Concept kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181