Emlak Konut'tan sıfır faizli dükkan ve ofis kampanyası!
Türkiye'nin bir çok şehrinde konut projesi üreten Emlak Konut'tan sıfır faizli dükkan ve ofis kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut'tan sıfır faizli dükkan ve ofis kampanyası başladı. Emlak Konut 0 faiz kampanyası detayları ise şu şekilde;

Emlak Konut ticari ünitelerinde 120 ay 0.95 vade farkı imkanı yada 60 ay vade farksız ödeme seçeneği bankasız ve kefilsiz olarak konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca projelerde peşin ödemelerde indirim de uygulanıyor. İşte Emlak Konut 0 faizli projeleri listesi ;

- Bahçekent Emlak Konutları
- Bahçekent Flora 
- Batışehir 
- Bulvar İstanbul
- Dumankaya Miks 
- Emlak Konut Başakşehir Evleri
- Emlak Konut Ispartakule Evleri 
- Esenler Emlak Konutları
- Körfezkent 3 
- Körfezkent Emlak Konutları 4 
- Maslak 1453 İstanbul 
- Nevşehir Emlak Konutları
- Nidakule Ataşehir 
- Stüdyo 24
- Unikonut Ispartakule 
 
Emlak Konut'tan sıfır faizli dükkan ve ofis kampanyası detaylarını sizler için derledik. Emlak Konut 0 faiz projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181