Emlak Yönetim 25 konut ve 4 ofisi bugün satışa çıkaracak!
İstanbul'da bulunan 25 adet konut ve 4 adet ofis Emlak Yönetim tarafından açık artırma usulü ile bugün satışa sunulacak.

Türkiye'nin dört bir yanında taşınmaz satışı yapan Emlak Yönetim müzayede ile ilgili detayları şu şekilde;
Batışehir'de 21 konut, Bahçeşehir Doğaparkı Evleri'nde 4 konut ve 3 ofis ve Papirus Plaza 7 bağımsız bölüden oluşan ofisin satışacağı emlak yönetim açık artırması 24 Ekim 2019 tarihinde saat 10:00'da TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Halkalı/İSTANBUL ve İnternet 11 bağlantıları ile  yapılacak.

Açık Artırma Toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EPP’in Vakıfbank Hadımköy Ticari Şubesi nezdindeki TR 57 0001 5001 5800 7293 3016 52 IBAN nolu hesabına talip oldukları her taşınmaz için ayrı ayrı;
- konutlar için 10.000 TL,
- ofisler için 50.000 TL katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
Katılım teminatını ödeyen ve teklif vermek için işbu şartnameyi imzalayan her bir gerçek veya tüzel kişiye her bir katılım teminatı için bir bayrak numarası verilecektir. En yüksek teklifi veren katılımcının 20 bayrağı alınacaktır. 

Şartname için tıklayınız.
Emlak yönetim satılık taşınmaz listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181