Gala Batıkent'te bahara özel yüzde 8 indirim kampanyası!
Ankara Batıkent'te inşa edilen Gala Batıkent konut projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 1.214 adet 1+1,461 adet 2+1, toplam 1.675 daireden oluşan projede cadde mağazaları, fitness, pilates, jimnastik salonları, kapalı yüzme havuzu, mini golf sahası, cep sinema salonu, botanik parkı, hobi atölyesi gibi birçok sosyal donatı alanları bulunuyor. Daire büyüklüklerinin 40 ila 70 metrekare arasında değişim gösterdiği Gala Batıkent projesi 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

MODERN YAŞAM
Gala Batıkent Satış Müdürü Nalan Başarı yaptığı açıklamada "Modern yasamın olmazsa olmazları Gala Batıkent'te eksiksiz biçimde kurgulanmış durumda. Kafeler, restoranlar, alışveriş mekanları, kapalı otoparkıyla aradığınız hersey elinizin altında bu projede. Lokasyonu ise tüm bu konforu destekler nitelikte. Şehre yakınlığı, metroya yakınlığı ve ulaşım kolaylığı, semt pazarı, hastane, okul gibi yaşamsal noktalarla çevrelenen konumu, Gala Batıkent'i tercih etme nedenlerinizi çoğaltıyor" dedi.

YÜZDE 8 İNDİRİM
Nalan Basarı daire fiyatları ile ilgili ise "Yatırım, oturum ya da kiradan kurtulmak için ev arayışı içinde olanlar, ev almanın simdi tam zamanı. Bahar ve yaz ayları bu konuda cok avantajlı. Gala Batıkent'te ayrıca bahara özel yüzde 8 indirim kampanyası var. 159 bin TL'den başlayan fırsatlar sunuyor. Gala Batıkent ev arayışında olanlara. Üstelik evi alırken yüzde 1 KDV oranı sağlanıyor" diye konuştu.

90 GÜNDE 300 KONUT
Ergazi Mahallesi'nde, Kızıltoprak güvencesiyle hayata gecen Gala Batıkent, satışa sunduğu daireler, cadde mağazaları ve sosyal donatılarıyla Batıkent'e yeni bir vizyon kazandırıyor" diyen Basarı "Şirketimiz çizgisinden sapmadan sağlam güvenilir adımlar atarak prestijli yasam alanları inşa etmeye devam ediyor. İnşaat Sektörüne hızlı bir giriş yapan Gala Batıkent, Ankaralıların yoğun ilgisiyle karşılandı. 90 günde 300 konut satışı gibi yadsınamaz bir başarıya imza attık. Bu basarının haklı gururuyla, yolumuza devam ediyoruz.Hedefimiz her gecen gün basarı grafiğimizi daha yükseğe taşımak" dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181