GYODER, TBMM'nin onarımına başladı!
Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) onarımı için GYODER üyelerinden oluşan konsorsiyum ile tarihi bir projeyi başlattı. TBMM'nin hasar gören bölümleri, 32 GYODER üye firmasıyla oluşturulan 'Milletin Meclisini Millet Yapar' konsorsiyumu tarafından altı ay içerisinde onarılacak ve yenilenecek.

Oluşturulacak müzede ise yaşanan tarihi süreç resmedilerek, ölümsüzleştirilecek. Onarım çalışmaları icln konsorsiyum üyelerinden 50 Milyon TL üzeri bir meblağ toplandı. Bu rakamın önümüzdeki dönemde daha fazla GYODER üyesinin katılımı İle artması bekleniyor. GYODER'le birlikte muhteşem bir eser ortaya koyacaklarını belirten TBMM Başkanı İsmail Kahraman, meclisin onarımında emeği gecen herkese teşekkür etti. önümüzdeki donemde meclisin onarımı için verilen desteğin daha da artacağını ifade eden Kahraman. "Altın gibi, gümüş gibi değerli bir eserin ortaya çıkacağım" söyledi.

Star Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181