Hasbahçe Kağıthane yüzde 10 indirim kampanyası!
500 metrekaresi peyzaj alanlarına ayrılan Hasbahçe Kağıthane yüzde 10 indirim kampanyası başladı. Hasbahçe Kağıthane kampanya kapsamında ara ödemesiz 120 ay 0,98 vade imkanı konut alıcılarına sunuluyor.

İstanbul Kağıthane'de 120 daireden oluşan Hasbahçe Kağıthane projesinde ortak sosyal kullanım alanları, kapalı otopark, spor salonu, sauna, çocuk oyun parkı ve açık hava dinlenme köşeleri bulunuyor. 16 bin metrekare inşaat alanına sahip olan proje​ 3 firma ortaklığında hayata geçiriliyor.

1800 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Hasbahçe Kağıthane projesi İstanbul Kağıthane'de yükselecek. Genyap, Bautim ve Özma ortaklığında hayata geçirilen projenin tamamı 2+1 ve 3+1 çatı dubleksi dairelerden oluşuyor. 2 blok olarak tasarlanan projede 2+1 daireler net 67 brüt 105 metrekare ve 3+1 daireler net 120-140 brüt 184-215 metrekare olarak tasarlanıyor.

Hasbahçe Kağıthane Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181