Hittown Ankara'da daireler 164 bin liradan satışta!
Markalı konut projesi üreticilerinden Hit Yapı imzası taşıyan Hittown Ankara'da daireler 164 bin liradan satışta.

Ankara Yenimahalle konut projeleri arasında yer alan Hittown Ankara projesinde A blok 1+1 ve 1,5+1 daire tiplerinden, B blok 2+1 ve 2,5+1 daire tiplerinden, C blok 3,5+1 olan tek tip dairelerden ve D blok 4,5+1 tek tip dairelerden oluşacak. 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire tiplerinin bulunacağı Hprojede dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 199 metrekare arasında değişecek. ​

Blokların 17 kattan oluşacağı Hittown Ankara projesi 4 blok olarak tasarlanacak. 56 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan projede 62 adet cadde mağazası bulunacak. it Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede yürüyüş yolu, oyun sahaları, fitness alanı, basketbol ve mini futbol sahası, çocuk oyun alanı, doğal bir süs havuzu yer alacak.

Hittown Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181