İller Bankası'ndan taşınmaz ihalesi!
İller Bankası A.Ş. tarafından İstanbul İli Sultanbeyli ilçesi Orhangazi Mahallesi'nde bulunan taşınmaz ihaleye çıkıyor.

7 bin 445 metre büyüklüğü sahip olan taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'na tabi olmayıp İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği'ne uygun olarak ve bu yönetmelikte yer alan açık artırma satış yöntemi ile ihaleye çıkacak.

21 Ağustos 2017 tarihinde saat 11:00'da yapılacak olan ihale İller Bankası A.Ş. İstanbul Bölge Müdürlüğü Barbaros Man. Begonya Sok. No:9 Ataşehir İstanbul adresinde gerçekleştirilecek.



İller Bankası tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
Açık artırma ihalesinde taşınmaz %25 peşin geri kalan kısmı ise kanuni faiz uygulanmak suretiyle 24 ay taksitle satışa sunulacaktır, ihale oturumunda muhammen bedelin altında verilecek teklifler dikkate alınmayacaktır.

İller Bankası ihale ilanı detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181