İstanbul konut projeleri indirim kampanyaları!
İstanbul konut projeleri indirim kampanyaları detaylarını sizler için araştırdık. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Mayıs ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %2,7 oranında artarak 119 bin 655 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 61 konut satışı ve %16,8 ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da konut satışlarını hareketlendirmek için firmalar tarafından cazip ödeme seçenekli kampanyalr başlatılıyor.

İşte İstanbul konut projeleri indirim kampanyaları listesi

Nivo İstanbul
​Avrupa yakasının simge projelerinden biri olmayı hedefleyen Nivo İstanbul yüzde 20+yüzde 5 indirim kampanyası devma ediyor. Firma GYODER kampanyasını Temmuz sonuna kadar uzatma kararı aldı. 42 bin metrekarelik bir alanda yer alan Nivo İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Nivo İstanbul teslim tarihi ve fiyatları için Tıklayınız.

​Babacan Port Royal
Babacan Yapı tarafından inşa edilen Babacan Port Royal projesinde Babacan Holding yüzde 20 indirim, yüzde 0.98 faiz oranı kampanyasını Temmuz ayı boyunca sürdürecek. 4 blokta 897 konut ve 43 dükkandan oluşan projede bloklar zemin+11 katlı olarak tasarlanıyor. Babacan Port Royal fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Babacan Palace
Babacan Yapı tarafından inşa edilen Babacan Palace projesinde Babacan Holding yüzde 20 indirim, yüzde 0.98 faiz oranı kampanyasını Temmuz ayı boyunca sürdürecek. 1+1,2+1, 3+1 dairelerin tasarlandığı projede daire büyüklükleri 66 ile 287 metrekare arasında değişim gösteriyor. Babacan Palace fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ritim İstanbul
​250 adet Home Ofis, 113 adet ticari ofis ve 110 adet mağaza ile toplamda 1336 adet bağımsız bölümden oluşan Ritim İstanbul yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Anadolu Yakası'nda Maltepe'de konumlandırılan Ritim İstanbul projesinde ayrıca 120 ay vade imkanı yer alıyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 33 adet kule ve cadde ofisler 30 metrekareden 2000 metrekareye kadar birleştirilebilme özelliğine sahip. Ritim İstanbul adres için tıklayınız.

İkinci Evre
Gedizler Yapı imzası ile 28 bin 500 metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen İkinci Evre yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor. 3 tip 2+1, 4 tip 3+1 ve tek tip 4+1 normal kat ve bahçeli dairelerin planlandığı projenin yüzde 85'i sosyal tesis ve yeşil alandan oluşuyor. İkinci Ev're teslim tarihi ve fiyatları Tıklayınız.

Daire Kartal
​Kale Grubu'ndan Bodur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Daire Kartal 0.98 faiz oranı kampanyası devam ediyor. Ayrıca projede yüzde 15 indirimin yanı sıra çift kişilik Mavi Tur hediyesi de konut alıcılarına sunuluyor. Geniş metrekarelere sahip ve balkonlu dairelerin bulunduğu projede daireler 1+1 ve 2+1 seçenekler ile tasarlanıyor. Daire Kartal fiyatları ve teslim tarihi tıklayınız.

Demir İnşaat
2 projenin yer alacağı Demir İnşaat yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Demir İnşaat yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat imkanları konut alıcılarına sunulacak. Demir İnşaat kampanya detayları için tıklayınız.

İstanbul konut projeleri indirim kampanyaları listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181