İstanbul Ticaret Odası MIPIM 2018'de dördüncü kez yer aldı!
Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşen MIPIM 2018'de İstanbul Ticaret Odası (İTO), 685 metrekarelik İstanbul Çadırı ile fuarda dördüncü kez yer aldı. Fuarda açıklamalarda bulunan İTO Başkanı Öztürk Oran, "Yatırım deryasında istanbul rüzgarı esiyor. MIPIM'de de bunu çok net şekilde görüyoruz" dedi.

KÜRESELLEŞTİRİYOR
Öztürk Oran, bugün gayrimenkul endüstrisinin bütün dünyayı küreselleştiren ve toplumların yaşam biçimlerini yönlendiren yeni güç odağı olarak 300'den fazla sektörü de harekete geçirdiğini ifade etti.

Değer katacak projeler
İstanbul Ticaret Odası olarak şehrimize değer katacak projeler inşa ediyoruz" diyen Başkan Oran, "500 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek İstanbul Dünya Ticaret Merkezi yeni fuar alanı projesi, Kitap Kent projesi ve bölgemizin de en büyük ar-ge üssü olma iddiasındaki Teknopark istanbul bunlardan birkaçı' dedi.

Kapısı kazanca açılıyor
Öztürk Oran, "İstanbul olarak MIPIM'de önemli bir aktör olarak öne çıkıyoruz, istanbul'u, eşsiz güzelliğine ve köklü tarihine en uygun şekilde tanıtıyoruz, istanbul'un kapıları kazanca ve iyi bir yaşama açılıyor. Bu noktada, devletimizin ve kamu kurumlarımızın iş dünyasını teşvik etmesi sadece sektörü değil, Türkiye'yi büyütmeye devam ediyor" ifadesini kullandı. 

İnşaat sektörü medarı iftiharımız
Bu arada fuarda İstanbul Çadırı'nın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptı. Bakan Özheseki burada yaptığı konuşmada "Ülke olarak burada 250 civarında kuruluşumuz var. Bunlar bizim ülkemizin gururu, hepimiz bu ülkeyi dışarıda temsil eden kuruluşlar. Yurtdışında zaten inşaat sektörü bizim medarı iftiharımız. İlk 250 içerisinde bizim her zaman 40 ila 50 firmamız var" diye konuştu.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181