İstanbul yeni metro hatlarına bir tane daha ekleniyor!
İstanbul'da ulaşımı kolaylaştımak amacıyla bir çok metro hattı bulunuyor. Fakat trafik sorununun tam anlamıyla çözülemediği şehirde yeni metro hatları ile trafiğin ve ulaşımın bir nebze de olsa kolaylaştırılması planlanıyor. Bu amaçla yeni metro hatları planlamaları yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul yeni metro hatlarına bir tane daha ekleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından hayata geçirilecek olan 70 kilometrelik yeni hat ile İstanbul'un trafik sorununa yardımcı olunacak. İstanbul Geneli Raylı Sistem Hattı Etüt Projeleri danışmanlık hizmeti işi ihalesi yapılacak. İhale 26 Mar 2018 tarihinde saat 11:00'da gerçekleştirilecek. İhalenin yapılacağı yern açık adresi; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası Ulaşım Planlama Müdürlüğü, Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:5 Kat:2 Bakırköy/İstanbul 34010 OSMANİYE BAKIRKÖY/İSTANBUL

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde;İstanbul Geneli Raylı Sistem Hattı Etüt Projeleri danışmanlık hizmeti işi için, yeterli tecrübeye sahip adaylar teklif vermek üzere ön yeterlik başvurusuna davet edilmektedir. Ön yeterlik değerlendirmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanmak suretiyle kısa listeye alınarak teklif vermeye davet edilecek isteklilerin katılımıyla 4734 sayılı Kanunun 5 inci bölümünde yer alan hükümlere uygun olarak belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecek.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181