İzmir Emlak Fuarı nerede yapılacak?
Emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcilerinin bir araya geleceği İzmir Emlak Fuarı nerede yapılacak sorusunun cevabı belli oldu. İzmir Property Expo İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı olan Fuar İzmir’de yapılacak.

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde gerçekleştirilecek olan İzmir Emlak Fuarı 21 Haziran 2018'de başlayıp 24 Haziran 2018'e kadar sürecek. İzmir Property Expo İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda "Emlak Sektörünün Geleceği" "İzmir’de Kentsel Dönüşüm Ve Gelişim Projeleri" "İzmir’de inşaat sektörüne yön verenler" konulu paneller yer alacak.

Ege Bölgesi'nin ile ve tek emlak fuarı olan İzmir Emlak Fuarı'da gayrimenkul konut projeleri, mühendislik hizmeti veren firmalar, konut, toplu konut ve villa projeleri, depreme dayanıklı özel konutlar, emlakçılar ve emlak ofisleri, yazlık evler, devremülkler, bankalar, finansman ve kredi kuruluşları, termal tesisler, emlak pazarlama kuruluşları, gayrimenkul arsa ve projeleri gibi katılımcı profilleri bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181