Kazlıçeşme Söğütlüçeşme metro güzergahı!
Marmaray'dan sonra 2 kıtayı birleştiren 2. raylı sistem hattı boğaz geçişinin 13 istasyonluk ilk bölümü olarak planlanan Kazlıçeşme Söğütlüçeşme metro güzergahı detaylarını sizler için araştırdık.

Yolculuk süresini 7,5 dakikaya indirecek olan Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro hattı çalışmaları devam ediyor. 20 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metrosu projesinin yolcu kapasitesi 70 bin kişi olacak. Bizde sizler için M5 Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme metro durakları detaylarını araştırdık.

İşte Kazlıçeşme Söğütlüçeşme metro güzergahı listesi
- Kazlıçeşme
- Zeytinburnu
- Ambarlar
- Topkapı
- Bayrampaşa
- Sağmalcılar
- Uluyol
- Gaziosmanpaşa
- Silahtarağa
- Sadabat
- Kağıthane
- Çeliktepe
- 4.Levent

Kazlıçeşme Söğütlüçeşme metro düzergahı detaylarını sizler için derledik. Kazlıçeşme Söğütlüçeşme metro durakları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181